POLITICA DE RETUR

POLITICA PRIVIND RETURNAREA PRODUSELOR


HG Nr. 1465 din 08-12-2003 cu privire la aprobarea Regulilor de înlocuire a produselor nealimentare şi a termenelor de garanţie anexa 2, prevede că Articole de parfumerie şi cosmetică nu pot fi returnate.


 RETURNARE Toate marfurile pentru intoarcereaindicate in categorii de marfuri din Legea  1465 din 08-12-2003  trebuie trimise prin poștă în termen de paisprezece (14) zile de la data cumpărării. Toate articolele returnate trebuie să fie noi și neutilizate, cu toate etichetele și etichetele originale atașate. 


 


 PROCES DE RETURNARE Pentru a returna un articol, trimiteți un e-mail la asistență la adresa sales@feafashion.md pentru a primi un număr de autorizare a articolului de returnare (RMA). După primirea numărului RMA, așezați articolul în siguranță în ambalajul original și atașați dovada achiziției și trimiteți returul la următoarea adresă: Sakura Shop Moldova, Chișinău, st. Armeneasca 29 Chișinău, 2012 Vă rugăm să rețineți că sunteți responsabil pentru toate costurile de expediere a returului. Vă recomandăm cu atentie să utilizați o metodă de urmărire pentru returnarea prin poștă.


 


 RAMBURSAREA BANILOR După ce ați primit returnarea și starea articolului dvs. a fost verificată, vom procesa returnarea sau schimbul. Vă rugăm să acordați cel puțin șapte (7) zile de la primirea articolului pentru a procesa returnarea sau schimbul. Rambursările pot dura 1-2 cicluri de facturare pentru a apărea pe extrasul cardului dvs. de credit, în funcție de compania dvs. de card de credit. Vă vom notifica prin e-mail când returnarea dvs. a fost procesată. 


 


 EXCEPȚII În cazul unor produse defecte sau deteriorate, vă rugăm să ne contactați la numărul de asistență de mai jos pentru a aranja o returnare sau un schimb. 


 


 ÎNTREBĂRI Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de returnare, vă rugăm să ne contactați la: +37378883000 sales@feafashion.md Sakura Tur SRL


GESTIONAREA RECLAMAŢIILOR. GARANȚIA


În cazul unor reacții adverse/neplăcute ca efect al utilizării produselor, Clientul e rugat să anunțe Departamentul de Control al Calității al companiei Sakura Tur SRL, descriind în detaliu problema, pentru o evaluare cât mai corectă și relevantă din partea specialiștilor. Pentru aceasta este indicat să fie trimis un email la adresa sales@feafashion.md.


Garanția legală de conformitate


Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea XXX privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora și Legea privind protecția consumatorilor.


În cazul lipsei conformității, este necesară prezentarea produsului neconform în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente precum și dovada achiziției acestuia. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția.